Fra Bloggen

outdoorchef.png

Forleden så jeg en udsendelse sammen med min kæreste og hans gamle farfar. Udsendelsen handlede om, at tre kokke skulle dyste mod hinanden i en konkurrence. I konkurrencen skulle deltagerne grille den perfekte bøf og at levere det bedste tilbehør til bøffen. Deltagernes retter skulle bedømmes af tre erfarende smagsdommere. Deltagerne måtte selv bestemme hvilke ingredienser de ville bruge og de måtte også selv bestemme hvilken grill, de ønskede at grille deres bøffer på.

Vilde anretninger

Deltager 1 havde valgt at grille en kænguru-bøf på en kugle grill. Til hans kængurubøf ville han servere gratinerede flødekartofler med morney sauce. Deltager 2 havde valgt at grille en krondyrsbøf på en gasgrill. Hertil ville han servere en god kartoffelmos med diverse grøntsager. Deltager 3 ville grille et andebryst på en kulgrill. Til andebrystet ville han servere hasselbagte kartofler med en rødvins sauce. Deres anretninger var meget flotte og dommerne var meget begejstrede for deres valg af råvarer. De tre dommere påstod, at de tydeligt kunne smage forskel på, hvilken grill som deltagerne have valgt. De to af dommerne fremhævede specielt den gode smag som kødet havde fået efter at have ligget i en gasgrill hvor den sidste dommer var mest til smagen af kulgrill. Dommerne endte med at udråbe deltager nummer 2 til vinder. Da programmet var slut kom der en reklame for grill. I reklamen reklamerede de for gasgrill, kugle grill og kulgrill. Grillerne kunne købes i to butikker de ligger på sjælland