Efterskole for fuld musik

Efterskole for fuld musik

Når man er ved at nå de sidste klasser i folkeskolen, begynder mulighederne at dukke op. Store spørgsmål såsom, hvad man skal vælge af uddannelse kan være rigtig svære at tage på det tidspunkt i sit liv. Ikke desto mindre forventes der, at man har gjort sig nogle overvejelser om hvilken retning man vil gå. Har man brug for at tage en pause fra det vante og prøve sine kræfter af med en hobby, kan det måske være løsningen at være på efterskole.

Der findes rigtig mange forskellige efterskoler rundt i Danmark som tilbyder varierede programmer. Nogle fokuserer på drama, musik og sang, mens andre beskæftiger sig med motion og sport. Brøruphus efterskole er et af de skoler som har det hele. Kan man godt lide at beskæftige sig med musik er denne efterskole en rigtig god løsning. Du kommer et år væk hjemmefra og bliver mere moden, måske lærer du mere om dig selv og du skaber stærke venskaber med andre. Derudover får du lov til at fokusere på det netop det du er bedst til netop musik på efterskolen.

En efterskole med musik kan give dig en forståelse af hvad du selv vil senere hen i livet, og mens du er på efterskole musik kommer du til at beskæftige dig med forestillinger og shows sammen med andre elever. Der vil være obligatorisk undervisning i alle de almindelige fag, og sideløbende vil man arbejde med sit linjefag. Når I laver forestillinger, kan man invitere sin familie ind og se showet. På den måde får de også et indtryk af hvad du går og bruger fritiden på ved siden af skolen.

Har dine forældre ikke råd til at betale hele efterskoleopholdet selv, kan man få tildskud fra det offentlige. Det kan man søge via sin kommune. Overvejer du om du vil på Brøruphus efterskole, kan du komme og besøge stedet i en weekend. På den måde kan du selv mærke efter, om det er det rigtige sted at være et skoleår.