Print markedsføring er stadig effektivt

0
455

Har online markedsføring taget over?

Online markedsføring er blevet et populært emne i markedsførings- og forretningsbranchen. Det er heller ikke så underligt, når flere og flere mennesker bruger flere timer på at være online og surfe på internettet. Så hvorfor skulle man ikke investere i online markedsføring, når det er online, at man finder kunderne? Man skal dog ikke undervurdere print markedsføring, da det stadig er meget effektivt. Når vi ser reklamer i byen eller andre forskellige steder, så vil reklamerne stadig fange os, hvis vi finder dem interessante. Det er måske ikke noget, man tænker over i hverdagen, men print markedsføring er stadig yderst effektivt. Hvis man så kan kombinere det med online markedsføring, så vil man få stor success. Man skal dog ikke undervurdere print markedsføring!

Et dygtigt grafisk hus med prepress, trykkeri, bogbinderi storformat print afdeling under samme tag

Når man skal lave print markedsføring, er det vigtigt, at man finder et trykkeri, som har den rette ekspertise til at udføre jobbet. Hvis man er på udkig efter et dygtigt firma, som kan lave kvalitetstrykkeri, bør man overveje ReklameTryk. ReklameTryk lever alt i tryk fra løsblade, brochurer, plakater, bøger til skilte. Dette leveres både i små og store oplag, og i den fineste kvalitet. læs mere på hjemmesiden her

Flyers

Løsblade er enkelte sider eller ark uden fals. Siderne kan være i forskellige formater, og der kan være tryk på både for- og/eller bagside. Man bruger løsblade / flyers til uddeling, når man har et enkelt budskab, som man vil fortælle til sin målgruppe. Dette er en billig markedsføring, som man fx kan sende afsted med varer, når ens kunder alligevel har handlet hos dig. Idet at kunden kender dig, vil kunden også være mere åben for at modtage budskabet / løsbladet. Hos ReklameTryk kan man få trykket flotte flyers, som man nemt og enkelt kan distribuere til sine kunder.