Køb en billig bil

Hvis du gerne vil købe en brugt eller en ny bil, kan du få hjælp af en virksomhed med mange års erfaring inden for autobranchen. De kan hjælpe dig med at finde en bil der lever op til dine forventninger og behov – de kan også hjælpe dig med at finde alt fra en ny bil til brugte biler såsom personbiler, varebiler og 4×4. Hvis du har lyst til at se på brugte biler, kan du bruge deres hjemmesider til at se de 300 biler de altid har på lager, som du kan vælge mellem. De er autoriseret bilhandler af syv forskellige bilmærker, som du kan se på deres hjemmeside, og også autoriseret service værksted for to bilmærker.

Køb bil hos dem

Du kan bruge deres hjemmeside for at se på deres udvalg af biler, som du har mulighed for at vælge mellem. De har mange forskellige og kan hjælpe dig med at vælge en, udfra de behov og ønsker du har. De ved hvor vigtigt det er at købe den rigtig bil, derfor kan du være sikker på at de hjælper dig med at finde en bil der passer perfekt til dig og dine behov. køb ny bil hos Tegllund, de har sælgere i Kolding, Vejle, Frederecia, Haderslev, og Vejen, og står parate til at hjælpe dig med at finde din ny drømme bil.

Køb en brugt bil

brugte biler købes også hos dem. Du kan kontakte dem via deres hjemmeside for at få yderligere oplysninger omkring det. Du kan også finde mange brugte men gode biler hos dem. De garanterer at bilen er næsten så god som ny. De har en 80 punktskontrol som bilen skal igennem for at blive godkendt, så de kan sælge den, derfor kan du altid føle dig tryg når du køber en brugt bil hos dem.

Service

Du kan også book serviceeftersyn af din bil, du får pris garanti uanset om du bestiller en budget service eller en autoriseret service. Du kan book service til din bil på deres hjemmeside, hvor du også kan se deres priser på deres service.