Inspireret af mormor og morfar

Min mormor og morfar har i flere år haft en feriebolig provence. Det har var super glade for den, og den har godt nok også dannet rammen om mange gode ferier efterhånden. Det er sådan et lille hyggeligt hus i en lille by. Faktisk ligner den lige det billede man associerer til, når man hører om en feriebolig provence. Jeg mener at de købte den, for et 15 år siden, og siden da har vi skiftes til at komme med dem derned. Jeg har nemlig også nogle fætre og kusiner, og med alle os, ville det blive alt for voldsomt, Men nu er mine egne forældre så også begyndt at snakke om ferielejlighed i udlandet. Nærmere bestemt ferielejlighed i frankrig. De kan se, hvor meget glæde min mormor og morfar har haft af deres feriebolig provence, og derfor er de også blevet varme på ideen om en ferielejlighed i udlandet, som jeg fandt hos http://www.villapartner.dk.

ny feriebolig provence her

Har selv fundet hus på nettet

Derfor er de nu begyndt at kigge forskellige efter en ferielejlighed frankrig. Det er både i aviser og så på nettet. Men nu er mine forældre ikke de skarpeste til sådan noget med it og computer, så derfor tror jeg hellere lige, at jeg må hjælpe dem her en af dagene. Men indtil nu har de faktisk klaret det ret godt selv. Min mor har da fundet en feriebolig provence, som faktisk ikke ligger alt for langt fra hvor, min mormor og morfar hus ligger. Det kunne jo være smart, at bo tæt nok på hinanden, til at kunne besøge hinanden, hvis vi alle sammen er dernede på samme tid. Så uden at have alt for store forhåbninger, må jeg da indrømme, at jeg håber de falder for huset. For det kunne da være super fedt.