Firma med erfaring

Nu har jeg i snart tyve år været selvstændig advokat med eget firma, hvor jeg hver dag tager min af de forskellige sager, der kommer til mig. Jeg har yderligere tre sekrætere, som jeg ikke kunne undvære. Vi er et godt team, og har et godt arbejdsmiljø. Dog har jeg de sidste par måneder været irriteret over de gamle badeværelser vi har på kontoret. Det er som om de ikke passer ind til resten af bygningen. Det skal dog siges det er en gammel bygning, og der trænger til en ny omgang fugning. Derfor har jeg sat mine sekrætere til at se på, hvilke tilbud vi kan få omkring fugning af vores badeværelser. Derudover vil vi selvfølgelig gerne have kvalitets håndværk, således det hele er i orden, når de efterlader kontoret igen. Derfor bedte jeg dem om at finde et fugefirma, som vi kunne stole på. Der gik ikke mere end en time, så kun hun tilbage og fortalte at der var en fugemand københavn, som kunne give os et rigtigt fornuftigt tilbud. Det fugefirma ville se på de to badeværelser, der er i bygning, samtidigt ville de lave en undersøgelse af bygningen, hvor de mente, det godt kunne trænge til at blive fuget, således vi kan spare på varmen.

Flere års erfaring

For mig er det vigtigt med et fugefirma der har erfaringer, for jeg mener at det er ud fra erfaringer, man lærer at gøre sig job ordentligt. Det kan jeg selvfølgelig sige, da jeg selv har erfaret en masse i de tyve år jeg har været selvstændig advokat. Derfor har jeg nu valgt at tage imod det tilbud fra fugemand københavn har givet os.